NLP Schrijfweek in Zuid-Spanje

Wanneer:
7 april 2020 – 14 april 2020 hele dag
2020-04-07T00:00:00+02:00
2020-04-15T00:00:00+02:00
Waar:
Villa Valhalla
Cártama
Contact:
Ingrid Smit
06-28804502
NLP Schrijfweek in Zuid-Spanje @ Villa Valhalla

Genieten, leren, lachen, ontwikkelen en uitrusten….

Een hele week lang!

Je verblijft in een stijlvolle gezellige villa op een magisch mooie plek in Andalusië, met weids uitzicht over de vallei en een stilte die alleen door het gesjirp van de krekels wordt onderbroken.

Je hebt alle tijd, rust, ruimte, inspiratie, tips, tools en twee topcoaches tot je beschikking die jou steunen om te reflecteren, te schrijven, te verwoorden wat jouw verhaal is, zodat jij jezelf en je bedrijf nog krachtiger en zichtbaarder gaat maken.

Je werkt elke dag met focus en inspiratie aan je bedrijf en aan jezelf, je ontwikkeling en je zichtbaarheid, terwijl onze chef-kok de heerlijkste gezonde maaltijden klaarmaakt en het blauwe frisse water van het zwembad geduldig op je wacht.

Je leert praktische NLP-vaardigheden en -tools en je ontdekt hoe je de kracht van taal, woorden, schrijven en verhalen vertellen helderder en persoonlijker toepassen. Want jij wil toch ook ondernemen vanuit flow en overvloed, vanuit vertrouwen en energie?

Je gunt jezelf de tijd om te genieten, te leren, te lachen, te ontwikkelen samen met gelijkgestemde en enthousiaste ondernemende vrouwen.

Meer informatie

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *