mBIT coaching

Ga je met me mee op ontdekkingstocht naar jouw innerlijke wijsheid?

Wijsheid

De kans is dan groot dat de intelligenties van je hoofd-, hart-, en buikbrein niet fijn samenwerken met elkaar. Ik help je om beter en diepgaander inzicht te krijgen in de sturing en samenwerking van je breinen. Ik begeleid je om te luisteren naar je innerlijke wijsheid en intuïtie, zodat je meer duidelijkheid, flow, ruimte en rust kunt ervaren.

  • Heb je het gevoel vast te zitten en lukt het je maar niet om vorm te geven aan je verlangens?
  • Heb je moeite met het nemen van bepaalde beslissingen?
  • Wil je weten wat jouw richting, doel of bedoeling is?
  • Ben je te druk, sta je in een overlevingsstand en heb je het idee dat je in kringetjes blijft ronddraaien?
  • Ervaar jij conflicten tussen je gedachten, je gevoelens en je acties?
Hoe gaan we te werk?
We hebben eerst telefonisch contact, of via Zoom, om te bespreken waar jij meer helderheid over wil. Als het goed voelt spreken we een serie af van minimaal drie en maximaal vijf coachsessies. Elke sessie duurt 1,5 uur en bij voorkeur vinden ze plaats met een interval van 3 tot 4 weken. Per afspraak betaal je 150,00 euro ex btw.
Zullen we aan de slag gaan?
Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en ik neem contact met je op om je meer informatie te geven of een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.
Testimonials

Wat coachees hierover zeggen

“Ik zat al een hele tijd helemaal niet goed in mijn vel en voelde me vaak alsof ik als een ‘kip zonder kop’ in rondjes aan het rennen ben. Dat ik continu klakkeloos tegenstrijdige signalen van mijn lijf aan het opvolgen was. Mijn hoofd commandeert me, mijn hart zegt nee en mijn buik doet er zeer van… Wat een ontzettende heldere inzichten kreeg ik tijdens de sessie met Ingrid. Ze brengt je eerst met haar mooie en warme stem in een ontspannen staat en stelt dan heel gerichte vragen waarop jij zonder nadenken het antwoord weet (waarvan je niet wist dat je het wist). Het maakte mij helemaal duidelijk waarom ik mezelf zo in de weg zit en me zo uit balans voelde.”
Anne Middelkamp
Ondernemer Ardanza Reizen
"Ik ben dankbaar dat ik zo’n integere, inspirerende coach in mijn netwerk heb. Ingrid weet en voelt waarmee ze bezig is. Een fijn mens om even bij in te checken. Een sessie is aan te raden voor elke ondernemer. Voor inzichten wat je in de weg staat om door te pakken met je bedrijf of in je persoonlijke leven. Bijzonder genoeg heb je zelf al het antwoord in je, ook al besef je het nog niet. Ingrid helpt je graag met de mBit-coaching het boven tafel te krijgen, zodat je niet blijft tobben. En nog belangrijker, dat je vervolgacties zijn gestroomlijnd met je hoofd, buik en hart. Het zorgt voor moeiteloosheid.”
Elma de Bruijn
Ondernemer, schrijver, boekhouder
“Joke, heb je interesse om een sessie met mij te doen? Ik dacht: Ehm, mBraining? Wat is dat en wat ga je doen dan? Na de uitleg besloot ik het erop te wagen en hierop in te gaan. Ik vond het best spannend kan ik je vertellen. En jeetje wat is dat een krachtige methode. Ik zat vrij veel in mijn hoofd en had moeite om naar mijn hart te gaan en om alles in verbinding te brengen met elkaar, zoals een lemniscaat. Zodra ik spanning voel of irritatie is dit dé perfecte methode voor mij om weer in balans, in harmonie te komen. Ik kan het iedereen aanraden. Ingrid is een hele fijne coach om mee te werken. Ze stelt je helemaal op je gemak, ze geeft je de ruimte en weet op een soepele en prettige wijze de blokkades waarmee je tobt naar boven te halen. Ze coacht je vervolgens op fijne wijze om tot de kern te komen, de blokkades aan te pakken zodat je weer in balans komt. Super dank Ingrid!”
Joke Brons
Business support