Privé-retreat in Spanje

De reis van je hoofd naar je hart en buik

Verlangen

Deze privé-retreat brengt je rust en duidelijkheid om een volgende stap te zetten, omdat je je opnieuw verbindt met je hart-verlangen en je buik-kracht.

 • Voel jij je regelmatig moe, gefrustreerd, uitgeblust, of onrustig omdat je te veel op je schouders draagt?
 • Zit je vast in een werksituatie of relatie en wil je helderheid over andere mogelijkheden en je keuzes?
 • Heb je onvoldoende zicht op wat je ware passie is en welk ander pad misschien voor jou is weggelegd?
 • Ervaar je soms onzekerheid, perfectionisme, controledrang of angst, waardoor je niet voluit kunt doen en leven zoals jij dat wil?
 • Ben je klaar om een grote stap te maken, maar twijfel je nog of het wel het juiste is of merk je dat iets je onbewust tegenhoudt?
Eén week om nieuw leven in te blazen

Ik nodig je uit om naar mij te komen in Málaga, Zuid-Spanje. Het is namelijk tijd om jezelf een korte break te gunnen, zodat je afstand kunt nemen om de balans in jezelf weer te vinden.

Vanuit die rust en ruimte kun je weer vernieuwd contact maken met de kern van wie je bent en waar je echt naar verlangt, zodat je nieuwe mogelijkheden, oplossingen en keuzes kunt zien die passen bij jou en jouw levensfase.

Dit is werkelijk een unieke retreat-week, omdat je verblijft op een heerlijke plek en je mijn volledige aandacht hebt voor jouw proces.

Je hebt verder geen sociale verplichtingen of andere deelnemers of groepsprocessen waar je rekening mee hoeft te houden.

Avontuur

Ga je met me mee? We gaan samen op avontuur in jouw leven en ik breng je veilig terug richting jouw unieke pad

Spanje

Eén week helemaal écht alleen voor jouw verlangen

De privé-retreat is een unieke combinatie van:

 • Even afstand nemen van de dagelijkse drukte, in een totaal andere, lichte en zonnige omgeving
 • Kwalitatief hoogstaande en persoonlijke coaching
 • Volledige rust en aandacht voor jezelf, dus geen groepsverplichtingen

4 mBIT coach-sessies

Kijk hier om meer te lezen over mBIT en mBraining

Ruimte en rust voor jezelf in Casa PiPa

Een privé-retreat betekent rust, ruimte en aandacht voor jezelf

De energie van Spanje

Spanje doet wonderen.
Er is volop licht, stilte, natuur en ruimte

Eén middag paardencoaching

Kijk hier voor meer informatie over paardencoaching

Video afspelen
"Ik zocht een week met veel diepgang, met voldoende tijd voor reflectie en ontspanning. En dat alles vond ik in het coachtraject bij Ingrid in Spanje. Fijne, flexibele coaching vol aandacht en zorg, met daarnaast vrije tijd voor mijzelf om tussendoor te kunnen relaxen. Perfecte combinatie om even terug naar de basis te gaan en uit de hectiek van alledag te stappen!"
Informatie

Praktisch

Je komt op zondag aan en we starten maandagochtend met het programma. Van maandag-donderdag coach ik jou van 10.00 uur tot 13.00 uur. Daarna gaan we samen lunchen. Vanaf ongeveer 15.00 uur heb je alle tijd voor jezelf. Om te wandelen, lezen, schrijven, relaxen. Wat jij fijn vindt. Vrijdag is een extra relax-dag. Nog even een dag nagenieten voordat je op zaterdag weer vertrekt, tenzij je hebt bijgeboekt uiteraard.

Beschikbare data

 • Data in overleg

Investering

De investering voor deze 7-daagse intensieve coach-vakantie is 1.895,00 euro ex btw.
Je kunt ook samen met een vriend(in) deze coach-vakantie boeken. Je deelt dan het vakantiehuisje met elkaar en je volgt allebei (uiteraard in individuele sessies) het volledige coach-programma.
De investering is in dat geval 1.595,00 euro per persoon exclusief btw.

Deze retreat is inclusief

 • 6 nachten in het heerlijke vakantiehuis Casa PiPa in het Alhaurín el Grande
 • 4 keer 3 uur coaching inclusief aansluitende lunch
 • 1 keer life coaching met paarden (circa 2,5 uur)
 • Transfer van en naar het vliegveld (je hoeft dus geen auto te huren)
 • 2 keer boodschappenservice (de prijs van de boodschappen betaal je wel zelf) voor je eigen ontbijt en avondeten
 • 2 Zoom-gesprekken van een uur ter voorbereiding op je retreat en 1 Zoom-gesprek ongeveer twee weken na terugkomst

Je kunt zelf als extra

 • Je verblijf in Casa PiPa verlengen, als deze nog beschikbaar is
 • Een auto huren om op pad te gaan in de omgeving
 • Lekker avondeten in lokale restaurantjes in de buurt (ook op loopafstand)
 • Een middag wandelen in Caminito del Rey bijvoorbeeld
 • Een yoga-les, klankschalensessie, ontspannende massage bijboeken
 • Een dagje strand, stad of binnenland pakken

Je verblijft 7 dagen (6 nachten) in Casa PiPa, net achter de stad Málaga. Deze heerlijke vrijstaande casa heeft een grote tuin en privézwembad. Je bent er van alle gemakken voorzien, er is zoveel ruimte om volledig tot jezelf te komen.

Je Nederlandse gastvrouw Mirjam Diepenbrock (tevens paardencoach) woont naast Casa PiPa en helpt je met praktische tips, zodat je toch privé leeft maar alle hulp dichtbij hebt.

Vier dagen achter elkaar kom ik in de ochtend naar je toe om samen aan de slag te gaan. Daarna heb je de middag tijd voor jezelf om te lezen, te schrijven, te wandelen of te mediteren, naar het strand te gaan en gewoon helemaal alleen te doen wat JIJ wil. Ook een paardencoachsessie van 2,5 uur is inbegrepen.

Nog meer ontspanning

Ik heb een netwerk van meerdere professionals in de buurt die je een ontspannende massage, een yoga-les of een klankschalen-sessie kunnen aanbieden als je daar behoefte aan hebt. Er zijn mogelijkheden te over om volledig tot jezelf te komen en te ontspannen.

In het geval Casa PiPa niet beschikbaar is in de periode dat jij zou willen komen, help ik je om een andere fijne locatie in de buurt te vinden. Natuurlijk mag je dat ook helemaal zelf doen. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

De energie van Spanje

Jaren geleden heb ik de heerlijkheid van Zuid-Spanje ontdekt en inmiddels woon en werk ik er part-time. Toen ik zelf nog in de drukte zat van een 40-urige werkweek, kinderen opvoeden en een huishouden draaiende houden, ging ik elk jaar minimaal één week alleen naar Málaga. Het gevoel dat je even voor niemand hoeft te zorgen, kan doen waar je zin in hebt op het moment dat jij dat wil heeft me toen al enorm geholpen om zelf in balans te blijven. Het is namelijk heel heilzaam om uit je dagelijkse omgeving te stappen als je écht even wilt uitrusten en tot diepere inzichten wilt komen.

In het prachtige Andalusië kom je niet alleen tot rust, je voelt hier ook de weldaad van het licht, de zon en de ruimte om je heen, de oerkracht van het landschap en de helende werking van de zee. Je voelt de levensliefde die dit land uitstraalt. Alles gaat hier met meer verbinding, lichtheid, aandacht, tijd en rust en het leven draait hier nog om daadwerkelijk genieten.

Casa_PiPa_zwembad
“Dag vier: in totale ontspanning kijk ik over het dal en naar de bergen, na de afsluiting van onze laatste coach-ochtend samen. Vier ochtenden met een mooie mix van zwaarte en lichtheid, moeiteloos bewegen met wat zich aandient, op een heerlijke plek. Ik heb me kunnen laven aan rust en diepgang. Ingrid heeft op allerlei manieren heel goed voor mij gezorgd, waardoor ik kon leunen. En ik vertrek lichter en rijker naar huis! Dank je en heel fijn dat je een stukje met me mee bent gereisd, ik heb me volledig vertrouwd gevoeld! ”
Eén middag paardencoaching

Life coaching met paarden van Mirjam Diepenbrock van de Animal Soul Academy is een bijzondere, helende, verhelderende en intensieve ervaring.

Paarden hebben een verbazingwekkend vermogen om onze ware emoties op te pikken en ons gedrag, handelen en onze zwakke plekken te weerspiegelen.

De combinatie van mijn mBIT coaching met paardencoaching is uniek en zal je nog dichter in contact brengen met je hart-verlangen en je buik-kracht! Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben en alles gebeurt vanuit veiligheid.

Mocht je angst voor paarden te groot zijn dan kun je altijd voor een wandeling met één van haar honden kiezen waarbij je vanuit de natuur begeleid wordt door Mirjam.