Coach

“Als je merkt dat je in kringetjes ronddraait, als er patronen zijn waar je last van krijgt, dan help ik je dit te onderzoeken en te doorbeken.”

Individuele coaching

Waar wil jij aandacht aan geven of wat wil je opgehelderd krijgen?

Wat wil jij beter begrijpen of welk patroon wil je doorbreken?

Wat heb jij nu nodig om de volgende stap te maken in jouw leven?

Met individuele coaching help ik jou om helder te krijgen wat je tegenhoudt om vanuit balans en eigen kracht te reageren, acties te ondernemen of andere keuzes te maken. 

Dat doe ik door met jou te kijken naar de situatie die je anders of helder wilt krijgen. Dat kan vanuit de NLP methodiek of met de mBIT coachmethode.

“Soms heb je gewoon even iemand anders nodig om een goed gesprek met jezelf te hebben”

NLP coaching

Dit is een cognitieve, nuchtere, pragmatische manier van werken waarbij ik je een aantal NLP structuren uitleg en toepas, waardoor je zelf al direct anders kunt denken, voelen en doen.

 • We doen dit met een serie van miniaal 3 coachgesprekken van 1 uur.
 • Je betaalt voor een serie van 3 gesprekken 350,00 euro ex btw.

Vaak is het fijn om elkaar daarna nog 2 of 3 keer te spreken, zodat je het geleerde ook in de praktijk blijft toepassen en je de positieve stroom kunt onderhouden. Want persoonlijke groei heeft ook onderhoud en aandacht nodig, zodat je scherp en actief bezig kunt blijven.

mBIT coaching

Ik ben, naast gecertificeerd NLP trainer ook gecertificeerd mBIT coach en razend enthousiast over deze techniek. mBIT verwijst naar onze meerdere breinen (mBraining) en de multi Brain Integration Techniques, een prachtige methode om je hoofd-, hart- en buikbreinen optimaal met elkaar te laten communiceren en samenwerken.

 • Een mBIT coachsessie duurt 1,5 uur en is heel krachtig om snel en helder een doorbraak te realiseren als je al meerdere ontwikkelingstappen hebt gezet en toch merkt dat je nog ergens in vastzit of in kringetjes ronddraait.
 • Voor een enkele mBIT coaching betaal je 150,00 euro ex btw.
nti
mbit

Wat is mBIT en mBraining?

De afgelopen 10 jaar hebben neurowetenschappers ontdekt dat we niet alleen complexe neurale netwerken hebben in ons hoofd, maar ook in ons hart en buik. Anders gezegd, het is eindelijk wetenschappelijk bewezen waar oude traditionele wijsheden en eeuwenoude esoterische en spirituele tradities van heel uitgaan. We hebben ten minste drie breinen, of eigenlijk drie intelligenties of drie hersenen.

 • Lukt het je maar niet om dromen en doelen te bereiken?
  Heb je moeite met het nemen van beslissingen of het afleren van slechte gewoontes?
 • Merk je dat je niet helemaal trouw bent aan wie je diep van binnen daadwerkelijk bent?
 • Of dat je je diepste verlangen niet kunt omzetten in actie?
 • Dat je minder plezier beleeft aan het werken in je onderneming?
 • Of klem zit in je relatie?

De kans is dan groot dat je drie breinen niet fijn samenwerken met elkaar. mBIT is heel effectief als je conflicten ervaart tussen je gedachten, gevoelens en acties. Wil je meer lezen over mBraining en de mBIT methode, klik hier.

Neem contact met me op als je even wilt sparren over wat voor jou het meest effectief is. Ik zie je graag.

"Ik ben dankbaar dat ik zo’n integere, inspirerende coach in mijn netwerk heb. Ingrid weet en voelt waarmee ze bezig is. Een fijn mens om even bij in te checken. Een sessie is aan te raden voor elke ondernemer. Voor inzichten wat je in de weg staat om door te pakken met je bedrijf of in je persoonlijke leven. Bijzonder genoeg heb je zelf al het antwoord in je, ook al besef je het nog niet. Ingrid helpt je graag met de mBit-coaching het boven tafel te krijgen, zodat je niet blijft tobben. En nog belangrijker, dat je vervolgacties zijn gestroomlijnd met je hoofd, buik en hart. Het zorgt voor moeiteloosheid."

Wat zeggen anderen over mij?

“Ik zat al een hele tijd helemaal niet goed in mijn vel en voelde me vaak alsof ik als een ‘kip zonder kop’ in rondjes aan het rennen ben. Continue klakkeloos tegenstrijdige signalen van mijn lijf aan het opvolgen was. Mijn hoofd commandeert me, mijn hart zegt nee en mijn buik doet er zeer van…

Wat een ontzettend heldere inzichten kreeg ik tijdens de sessie met Ingrid.  Ze brengt je eerst met haar mooie en warme stem in een ontspannen staat en stelt dan heel gerichte vragen waarop jij zonder nadenken het antwoord weet. (waarvan je niet wist dat je het  wist…). Het maakte mij helemaal duidelijk waarom ik mezelf zo in de weg zit en me zo uit balans voelde.”

Anne Middelkamp
Ardanza Reizen