Coach

“Als je merkt dat je in kringetjes ronddraait, als er patronen zijn waar je last van krijgt, dan help ik je dit te onderzoeken en te doorbeken.”

Het belang van 1-op-1 coaching

Waar wil jij aandacht aan geven of wat wil je opgehelderd krijgen?
Wat wil jij beter begrijpen of welk patroon wil je doorbreken?
Wat heb jij nu nodig om de volgende stap te maken in jouw leven?
Wil jij op jouw eigen-wijze je leven nog bewuster en fijner vorm geven, stoppen met twijfelen en in rondjes draaien?

Ik ontmoet je graag om je hierbij te steunen en te inspireren.

Door zelf te lezen en te reflecteren en aandacht te geven aan je gedachten, kun je op prachtige nieuwe perspectieven en ideeën komen.

Ik ben ervan overtuigd dat het vele malen sneller gaat als je daarbij begeleid wordt door een specialist, een coach. Die vanuit ervaring en kennis direct naar de kern gaat van wat gezien of onderzocht wil worden. En die jou handvatten geeft om dat zelfstandig te blijven doen. Je blinde vlek heet niet voor niets een blinde vlek.

“Soms heb je gewoon even iemand anders nodig om een goed gesprek met jezelf te hebben”

Wat zeggen anderen over mij?

“Ingrid coacht je op heel hele prettige persoonlijke, open manier. Dit geeft zoveel vertrouwen waardoor je jezelf kunt ontdekken.”

“Een verdieping in je persoonlijke ontwikkeling waarbij je veel concrete tools krijgt aangereikt om steviger in het leven te staan, positiever zaken en mensen te benaderen waardoor ik zelf ook veel beter keuzes maak die voor mij belangrijk zijn.”

“Ik heb Ingrid leren kennen als integer en kundig trainer/coach. Zij heeft een persoonlijke benadering en kijkt heel goed naar de behoefte van de cliënt. Datgene wat ze zegt met je te kunnen bereiken, bereikt ze ook. Op haar eigen wijze en passend binnen het eigen pad van de cliënt. Ze heeft mij heel goed geholpen met het maken van keuzes en omgaan met onzekerheid die daarmee gepaard gaat.”